Oavsett om du tänker inreda ditt vardagsrum, sovrum eller uteplats så är belysningen viktig att tänka på. En mörkare ton på belysningen kan göra att hela rummet känns mysigare.

I ett sovrum kan det därför vara en bra idé att du använder en mer dimmig eller mörkare lampa hellre än en som lyser starkt vitt. Är du endast ute efter en mildare belysning för att mysa till rummet lite kan du använda ljusslingor. De kommer i alla möjliga utseenden och färger.

I köket bör du ha ett vitare ljus, här behöver du se ordentligt när du lagar mat. Matcha gärna det vita ljuset i köket med en mysigare lampa ovanför köksbordet för de härliga middagarna med familj och vänner.

Utebelysning

Här finns det ett hav att välja mellan. Nu har det kommit fram många olika solcellslampor på marknaden, utnyttja det genom att sätta upp sådana i rabatten och runt altanen.

Har du bord och stolar på din uteplats är det en lysande idé att ha några mindre lampor på borden. Även här kan du med fördel välja solcellslampor.

Solcellslampor

De ger inte bara ljus i ditt hem, utan de finns även för mindre ytor. De är enkla att använda då du bara trycker en gång på en knapp. Här kan du shoppa loss.