I Sverige idag är det vanligt att människor rör sig mer och mer mot ett smartare hem. Ett smart hem är alltså ett hem som har prylar som du kan styra via internet. Dessutom går smarta produkter att enkelt hantera via olika appar så länge du har ett fungerande WiFi hemma.

All från vitvaror och dammsugare till vägguttag, säkerhetskameror och lampor går att styra på det sättet. Det är lite dyrare att inhandla, men det underlättar i många avseenden.

Håll tjuvarna borta

Använder du smarta lampor inom- och utomhus slipper du förlita dig på en timer. Allt du behöver göra när du är bortrest är att öppna appen som styr lamporna och tända dem när du vill. Det har visat sig vara ett utmärkt sätt att hålla inbrottstjuvarna borta.

Handla på nätet

Om du har bestämt dig för att uppgradera mot ett smartare hem kan vi rekommendera att inhandla dina smarta prylar på nätet. Det är billigare och du slipper ta dig till en fysisk affär och leta efter det du behöver. Kika här för att hitta bra produkter på nätet. Din plånbok kommer garanterat att tacka dig för att du väljer att handla online.