Efter man renoverat och inrett ett vardagsrum med möbler och annat så är det viktigt att man piffar upp med det där lilla extra. Det är många gångerna som det är detaljerna som gör att det känns så där mysigt som man vill ha sitt rum. Det kanske inte blir rätt på första försöket utan man får prova sig fram för att få till det där lilla extra.

Kuddar och filtar till soffan

Det kan vara kuddar och filtar som ligger i soffan som man inte hittar rätt på en gång. Ta nätet till hjälp och beställ hem produkter som kan passa i ditt vardagsrum. Kuddar till soffan kan man aldrig ha för många av. Det finns många färger och former som kan passa in i just din soffa. Man vill även att det färgmässigt ska passa in mot tapeter och färg som man använt i sitt rum. Du har säkert varit noggrann då du valt färg och tapeter och då är det också viktigt att hitta kuddar som passar in i rummets färgskala.

Tänk också på belysningen

Även belysning är något som kan sätta stämning i ett rum. Därför är detta viktigt att tänka på för att få till en skön stämning i rummet. Redan vid renovering så gäller det att dra el för den belysning man planerar för sitt rum. Uttag för fönsterlampor och liknande. Snåla inte in på detta utan ta hellre till några uttag extra än att välja för få och ångra sig senare. Dimbar belysning är också något som kan installerar för att kunna ställa in den styrkan man vill ha på sina lampor.