Börjar det bli dags att måla om? Eller har ditt barn vuxit ur sin säng och behöver nya möbler? Kanske har det blivit dags att uppgradera från barnrum till tonårsrum? Här får du några råd på vägen.

Liten blir stor

När din baby börjar upptäcka saker och ting är färgglada saker viktigt för att träna upp bland annat färgseendet och förståelsen för de olika färgerna. Designen i rummet kan gärna följa rådande inredningstrender om du vill det, men barnets saker bör vara färgglada.

När ditt barn blir lite äldre blir behovet av att utveckla färdigheter större. Då behöver du titta efter mer avancerade leksaker för de konstnärliga, tekniska och fantasirika förmågorna. Den dagen du sedan möter en blivande tonåring i dörren till barnrummet är det kanske dags att göra en total uppgradering, anpassat efter tonåringens intressen, tycke och smak.

Roligt att få göra om

Att få dekorera barnens rum är en av föräldraskapets många fördelar. I en bra butik hittar du massor med inspiration och snygga möbler, inredningsdetaljer och leksaker att välja mellan. Här kan du shoppa loss och förändra barnets rum över en dag. Oavsett om du letar efter en ny nattlampa, en gunghäst, en experimentlåda eller en bekväm gamingstol så kan du hitta något som passar dina behov.