Alla har vi våra tankar och idéer om hur våra hus bör se ut. Vi vill gärna att de ska se bra ut och likaväl som vi renoverar insidan av kåken så vill vi att fasad och annat ska vara av den klass som vi vill ha det. Vi målar om våra hus när det har gått ungefär 10-15 år beroende på hur det ser ut. Annars så ser vi till att vindskivor, fönster och annat är så bra som de går att få.

Vi vill gärna dekorerar våra hus med belysning och annat som kan göra så att det blir mer personligt och hemtrevligt. Det gäller att sköta om sitt hus så att det inte förfaller och har man fixat till fasaden med snygg belysning så vill man gärna att det ska hålla den klass det var då det var nytt. Tyvärr så gäller det att hålla efter även detta. Det är ingen annan än du själv som ser till att glödlampor byts om de går sönder eller om fasadsiffror hamnar på sniskan.

Det finns också saker som man årligen måste se över. Hängrännor är en sådan sak, där samlas det löv och annat skräp som måste rensas ur vår och höst så regnet rinner dit det ska. Alltid är det något som ska ordnas med då man har ett hus.