Att pyssla och göra det fin i hemmet är ett sätt att skapa en njutningsfull tillvaro för sig själv. När böckerna står rätt, mattan är dammsugen och tavlan hänger alldeles rakt är det skönt att bara luta sig tillbaka och njuta av sin bostad.

Men att ha ett intresse för inredning kräver numera även ett intresse för miljön. Givetvis är det vårt ansvar att fatta bra och hållbara beslut, trots vår intressen och hobbys.

Med planeten i fokus

Att vara intresserad av inredning behöver inte bara handla om att hela tiden köpa nytt. Det går alldeles utmärkt att återanvända det du har för att göra om hemma. Men ibland är det oundvikligt att behöva göra ett inköp och då är det viktigt att handla på rätt ställe. Välj inte billiga alternativ med dålig kvalitet som gör avstamp i miljöförstöring.

Utrymme för personlig stil

Självklart ska du kunna utöva ditt intresse samtidigt som du värnar om miljön. Idag finns det många hållbara alternativ för dig som tycker om inredning och att addera “det lilla extra” i hemmet. Spana in ett miljövänligt och snyggt sortiment och beställ det du behöver. Miljön och hemmet kommer att tacka dig!