Trender kommer och går så också inom inredning. Vid vissa tillfällen så är det populärt att inreda på ett visst sätt och andra gånger så vill man att det ska vara på något annat sätt. Nu kanske man inte är så trendkänslig då det kommer till inredning utan trivs man med det man har så får det vara så.

Visst kan det vara skoj att förnya sig med något och att byta ut det som hänger på väggarna kan vara ett enkelt sätt att få något nytt i sitt vardagsrum att titta på. De gamla tavlorna och de posters som man hängt upp tidigare kan plockas ner och förvara i förrådet. Ta en titt hos Premiumposter för att se det utbud som finns där. Säkert hittar ni ett par posters som ni skulle kunna tänka er att hänga upp därhemma.

Konsten att hänga en tavelvägg är egentligen bara fråga om planering och noggrannhet. Ett bra tips är att lägga it golvpapp på golvet och placera ut sina tavlor och posters på golvpappen. Välj var ni vill ha era tavlor och posters. När ni känner er nöjd så rita av varje tavla. Mäta också ut varje tavlas upphängning och gör en markering för denna. Tejpa sedan upp golvpappen på den vägg ni önskar hänga era tavlor och markera var upphängningsanordning ska skruvas på vägg. Sedan är det bara att hänga var tavla på sin plats.